2009-12-31
 13:08:08

... And a happy new year!

2009-12-27
 18:23:01

Jag stöttar alltid mina vänner

*SaraS sitter och kämpar med att lära sig spela gitarr*

SaraS: Jag ska aldrig mer spela gitarr, jag kan ju inte!
Jag: Men ha tålamod idiot :D
SaraS: Nejtack, inte min grej!
Jag: Ge den till mig då?
2009-12-27
 18:20:26

Yoda

Kom just hem från släktjulen nummer två. Det var roligt, fick asbra julklappar! Jag fick boken "Genom dina ögon", "Harry Potter och Halvblodsprinsen på dvd och en ögonfransböjare som funkar väldigt bra!

Här kommer ett förhoppningsvis efterlängtat exemplel på hur det kan låta när jag och SaraS sms:ar med varandra:  (från idag)

Jag: Wiiiiiii. Jag är en kanin som åker brandbil.
SaraS: Wiiiiho! :D
Jag: Nej men då ska ju du säga nått sjukt oxå
SaraS: Jag är en liten tomte som åker bananbåt :D
Jag: Gruff :D
SaraS: Pluff :D
Jag: Ho ho ho sa yoda med en magisk träpinne som tillhörde gandalf
SaraS: Haha men va? X)
Jag: Jaaaa hänger du inte med i svängarna? :D
SaraS: Haha njaaaaaa x) :D
2009-12-26
 16:27:21

Stycke ur Eclipse

"You silly, beautiful, oversensitive girl." He laughed once, and then his voice was bleak. "Dosen't everyone? I feel like there's a line behind me, jockeying for position, waiting for me to make an big enough mistake... Your'e too desirable for your own good."

"Who's being silly now?"

Jag läser och läseer :D Tröttnar aldrig!

2009-12-26
 16:19:59

Annandagen.

Nu sitter jag här i soffan med Madicken och myser. Det är Simpsons marathon på tv, typ till 11. :S Anledningen till att jag sitter här och inte är hos släktingar är för att Madicken betedde sig lite konstigt igår, vi vet inte om hon fick en liten hjärnblödning men vi hoppas såklart att det inte var något farligt! Alla får hålla tummarna för henne. :) Just nu ligger hon och sover bredvid mig, världens sötaste! <3 Jag har hämtat typ alla duntäcken som finns i huset så soffan är klädd i alla slags färger. SaraS skulle egentligen komma men den svikaren åker tydligen bil. x) Jag har lust att ställa mig upp och springa runt lite, men Madicken använder mej just nu som kudde. Blö, det värker asmycket i nacken. Men inte ska jag störa lilla Madicken. :)
2009-12-25
 14:58:19

Bilder från Julafton och idag

(synd bara att blogg.se tar bort det mesta av färgen och skärpan... men det är iallafall bättre än blogspot.com)






Paket! x)




Madicken är trött efter promenaden... :)


... Precis som Spot. ;)


Några julklappsbilder, det var helt perfekt att jag fick "17 again" av tomten, den ska jag, SaraP och SaraS kolla på under nyår! Det kommer MASSA folk hit då, kommer bli roligt. ;) bredvid filmen ser ni en "chococat" i börjndräkt, supersöt!


Den här lilla magneten fick jag också! :D Den ska jag sätta på min whiteboard.


Annnan julkapp. Så sant så sant... :)


Ser ni? He loves me! Julkapp från Ejke. :)

Sen var det några nattlinnen och några andra saker också. Det var en väldigt lyckad jul och alla julkappar var helt perfekta!
Sen får vi inte glömma resan till Australien i tre veckor! Wiii!
Slutar med en snöig bild:


God jul allihopa! :)

2009-12-25
 10:59:48

Överlycklig!

Godmorgon allihopa! :) Hann inte blogga igår, det hände saker hela tiden. För det första var det ju äntligen en vit jul. Yey! Vi var ute med hundarna och Madicken verkade gilla vädret. Det var precis noll grader och soligt.
Men nu till det bästa... Gissa vad en av mina julklappar innehöll?
*trumvirvel*
Tre hela veckor i Australien! :D
*ba pa ba bam!*
Alltså, min familj och jag åker till Australien nästa år! Där ska vi först bo i typ världens lyxigaste hotell mitt i Sydney i fyra dagar, och sne ska vi åka runt till olika ställen där man tar hand om skadade djur och hjälpa till. Fattar ni vad häftigt? :D Och i tre hela veckor? :D Superglad verkligen!
Sen fick jag också en superhäftig julkapp av min kära broder Ejke! x) Som jag redan visste har han varit på si-fi mässan, men vad jag inte visste var att han skaffade en autograf til mej från Edi Grahreel (spelar Laurent) eller va de nu va för efternamn. Ejke hade också sagt "This is för my sister Emma Lina, she loves you!" och därför står det såhär på autografen: "Emma Lina... *autograf men en liten illustration av en vampyr x)* <3 you too!"
Hahah, Edi loves me! xD
Sen fick jag mer saker också men bild på autografen kommer självklart sen och kanske lite andra saker jag fick, nu ska jag äta frukost och kolla ice age 3 som också är en julklapp från den snälla tomten!
2009-12-23
 20:12:36

Tomten finns :D

Sådär ja, nu är julstädningen snart klar och allt pynt är uppe. :) Längtar tills imorgon, men tycker precis som Carro att året har gått så himla fort! Men det har varit ett rolig år, den mesta av tiden iallafall. Det var ju år 2009 som jag fick min uppenbarelse! Men den får jag berätta om någon annan gång, jag måste gå om typ 3 sekunder.
Bjuder på ett citat som sades igår av mej under julavslutningen:

Jag: Vaddå, det är ju helt sjukt att ni inte tror på Tomten och ändå firar jul! Det blir ju tråkigt då, det... Ehm... Det är ju som att ni skulle fira PÅSK utan att tro på Påskharen! *fnyser och himlar med ögonen som den självklarhet den faktiskt är*

De andra: *ger mej en rädd blick och någon skrattar till nervöst*
2009-12-22
 15:25:02

Jullov på riktigt

JULLOV! :D
Betygresultatet är jag mycket nöjd med, nu ska jag julbaka :D Imorrn blir det julstädning och sen är det julafton! :) Tänkte ringa Carro idag också, det var ett tag sen.
2009-12-21
 20:20:56

Rubriken sprang ditåt ----->


Söta SaraP, världens roligaste :D

Idag var jag i skolan för första gången på en vecka, o.m.g. x) Efter skolan hade jag egentligen massor att göra, men sen började jag och SaraP hoppa i snöhögar... Eller, ja, jag gick upp på en snökulle och helt plötsligt skulle vi bestiga massa snökullar (som gick upp till låren, och vi hade bara leggings, kaaallt.) och hoppa runt granen på torget genom tre meter hög snö typ. Jag hade inga vantar heller och tillslut var jag stelfrusen och jag trodde på riktigt att min fingertopp skulle gå av, den var helt blå :O. Men vi fortsatte flumma och skrattade så mycket att vi trillade ner i snön typ hundra gånger, vilka endast ledde till mer kyla och skrattanfall. Sen när vi båda var hälften isskulptur hälften människa kunde jag ju inte låta SaraP gå hem i kylan, så hon fick komma in såklart. :D Då bytte vi om till mjukisbyxor och drack varm choklad. ^^ <3 SaraP tyckte jag hade för mycket oboy i min, den var möörkt, mööörkt brun, men deet ju så den ska va? :) Sen hoppade vi typ i soffan och var hyper under "Ghost Whisperer" och efter det började mamma baka julkakor så vi kollade på julfilm, det var nån billig "Musse firar jul"-grej, men det störda var att det bara var massa gamla kortfilmer och emellan var det inte ens tecknat! Vi var livrädda under hela filmen och vågade knappt andas. x) När filmen var slut dansade vi typ av lycka xD Men dåååå ska SaraP såklart se att det fanns ett spel på dvd:n, som hon direkt blir besatt av,

Här är när hon spelar:


Och här är spelet hon spelade:


Hahah xD Nu ska jag gå och äta middag, pouss <3

2009-12-20
 20:55:11

Bildbomb från igår och idag, fjärde advent


Julig bild eller hur? Det tycker ja iallafall, den har så mysiga färger. Jag tog den alldelles nyss, :D Här kommer bildbomb:


Varm braasa :P


Jag ska bo här när jag blir stor xD ...


Madicken skulle såklart riva upp min säng igår precis efter jag har bäddat den. Och JA, det är en Pitchu (pokemon) i bakgrunden. Och JA, jag är en nörd.


Söta SaraS kom hem til mig igår på kvällen, lite spontant sådär. :D Som föressten kommer döda mej plågsamt efter det här. Eller åtminste slå, riktigt hårt. Fast de finns ingen anledning egentligen för hon är superfin. Ingen anleding... Iiingen. (Please dont hurt me!)


Idag, fjärde advent (YEY!), hade jag, min bror Ejke och Malin och mamma en "pysselkväll", hur fult de än låter. Jag gjorde en "Wishboard" där jag la upp kortsiktiga och långsiktiga drömmar och saker jag skulle fortsätta med. :)


Och såhär blev den! :D Den är ju bara för vacker, man kan inte hålla inne tårarna eller hur?


Ejke och Malin arbetar flitigt med sina "Wishboards". :)

Och här kommer den efterlängtade superanalysen av MIN wishboard:
Den här delen står för att jag vill jobba som "surrogat mamma" någon period i mitt liv, det betyder att man är som en "ersättar mamma" till en djurunge som har förlorat sin riktiga mamma. Och att bara hjäpla djur över lag verkar jätteroligt, skulle vilja göra det i bland annat Afrika och Australien. :D


Ehm... Det ska stå "minst 100 år", men jag lyckades inte få någon skärpa x). Det står för att jag vill bli mist 100 år, ganska självklart va? ^^


Jag vill också ha bra betyg när jag går ut 9:an, dom är inte på något sätt dåliga nu men jag vill fortsätta göra mitt bästa i skolan, eftersom det leder till större chans att komma in på kulturama! :D


Jag vill fortsätta vara hälsosam och jogga o.s.v, och jag ska äta mer frukt så mina blodvärden går upp!!!


Jag vill fortsätta ja roligt med världens bästa hund MADICKEN! :D (Nana då då :P)


Behöver jag förklara? ECLIPSE SOMMAREN 2010! :D


Ja, den hör bilden säger nog sej själv den med. Jag vill ha en lycklig familj med två barn och djur. Sen skadar det ju inte om vi har lite pengar till det där huset också ;)


Jag vill resa. :)


Jag vill gå målarkurs på kulturama nästa år :D Som jag faktiskt nyss anmälde mej till, wii det kommer bli skitkul! :D


Danskurser på kulturama nästa år självklart ;)


Den här bilden står för att jag vill gå musikal-linje på kulturama när det är dags för gymnasium. Den står också frö att jag gärna jobbar som musikalartist någon period i mitt liv. :D

Tyckte att det passade bra att göra en sån här inför det nya året. :)

Nu avslutar jag bildbomben med ännu en mysigt julig bild:


Puss <3 Ha nu världens bästa fjärde advent, de tänker jag! :)

2009-12-19
 16:12:57

Teoretiskt jullov

Man skulle kunna säga att det är jullov nu :D
Var bara tvungen att skriva de. :P
 
Jag har kollat min mail säkert tusen gånger idag. Varför? Jo, jag har mailat kulturama och frågat om det är ok om jag går på danskurserna med folk från 16 år och uppåt, för det finns typ inga för folk som är födda 95 :/... Annars måste jag dansa runt med 3-åriga ungar. Inte att föredra direkt. Eller det beror ju på hahah.

Jag får inte glömma att anmäla mig till målarkursen där heller. :)

Puss <3

2009-12-16
 14:59:15

Pylka i Juletider

Jag åkte pulka idag. Enough said. ^^

2009-12-15
 21:04:17

Ett fantastiskt serie-exempel på hur jag ofta följer min magkänsla


En typisk "Emma Lina situation". Den sista kakan är alltid den godaste, så är det ju bara.

2009-12-14
 19:47:38

Min favorit överlevde

 

Yes! En mina mindre att behöva undvika i chokladasken. Sen att körsbär i likör fick flest röster måste ju vara verket av en riktig sadist.  Hoppas nu bara namnet på den nya chokladpralinen saknar orden ”likör” och ”russin”.

2009-12-13
 18:43:52

Svaghet

Jag lovade mej själv att vara stark iår och inte börja längta efter sommaren när årets mysigaste årstid är här. Men hey, en dag av patetisk svaghet kan ju inte skada... eller? Det enda som stör mig är att detta skulle inträffa just under Lucia OCH 3:e advent. Jag lovar nu mej själv att efter jag lagt ut detta inlägg ska jag officiellt sluta tänka på sommaren!

 



*snyft*

2009-12-13
 17:47:44

Tjuriga jag

Kan det inte bli jullov snart? Sen när trodde dom att jag skulle klara mig såhär länge utan lov? Vem tror dom jag är, Hulken?!? Min hjärna verkar redan ha gått och lagt sej inför lovet, jag är metalt på jullov, känns som om jag har släppt allt som har med skolan att göra. När jag verkligen försöker jobba är allt jag kan åsdakomma en sur blick mot skolbökerna. Vilket känns mycket positivt då jag har två prov den kommande veckan... :D

So- och matte proven nästa vecka kan gå och spola ner sig. x) Så nu tänker jag gå och sätta mig och tjura en stund och hoppas på ett mirakel nästa vecka...

Stay tuned, strax kommer bilder på min och Linneas vän Jimmy the snowman!

2009-12-13
 17:21:47

Ingen kommentar... x)

2009-12-13
 00:58:58

New Moon gifs











Jag har New Moon abstinens! Blir helt superhyper och glad när jag ser dom hä små klippen , BEHÖVER se filmen, nuuu.

2009-12-11
 15:29:53

Just Breathe


Jag gråter inte! Jag... Har bara något i ögat. <3

2009-12-11
 15:09:42

Sockerhög


Det är inte mitt fel, jag åt ju socker som jag lovade (i förra inlägget).

2009-12-11
 14:53:10

Fredagsmys

Yay jag äskar fredagar! :D Ikväll kommer alla mina kära små vänner hem till mig ska ska vi alla mysa framför idol, very nice. Vet inte hur många som kommer men kanske 8-10 stycken. Känner mig lika pigg som en urvriden disktrasa (med andra ord, not so great). Men jag ska få i mig lite socker innan alla kommer så jag inte blir en gnällig primula hela kvällen... Hehe. :) 

HEJA CALLE! WOHOOO! :D

Over and Out

Update: Bajs, Erik vann.


2009-12-09
 20:45:25

Lägesstatus

Jag kommer nog aldrig någonsin kunna gå igen.

(Min slutsats efter att jag just jobbat/sprungit runt som en galning under föräldramiddagen och inte suttit ner på hela dagen.)

2009-12-08
 12:17:44

Dansdrömmar

Jag är fortfarande hemma och sjuk. Hoppas jag blir frisk till imorgon då det är föräldramiddag i skolan. Vår klass samlar ju då in till en klassresa till Gotland, hahah sumo-brottning here we come! :D Jag övertalade Ejke (min bror) att bjuda med 3 av sina vänner, Malin, Oskar och Alex. Dom bli nog inte glada, eftersom dom kommer få betala 50 kr för att få pasta, kyckling och en liten dryg ketchupklutt på tallriken. Vi är så lata i vår klass... x) Men nej jag tror vår lärare Tommy har förhindrat att vi lagar det. Jag har ju varit sjuk så jag vet inte. Blev iallafall superglad när jag pratade med Elin och SaraS idag, har typ människoabstinens. Jag har varit sjuk sen i fredags så...



Bild på mej från oktober, en "jag är inte sjuk" tid.

Jag är föressten jättetaggad på att dansa!!! Vill träna plijeér (eller hur det nu stavas), gå olika steg på diagonalen och pröva olika koreografier och dansa bara allt och massa! :D Men det får jag inte :( Tycker det låter jättekul att ha ett så kallat "Danskort" på Kulturama. Då får man garanterat gå på 3 stycken valfria kurser och sedan får man gå hur många andra danskurser man vill när man vill bara det finns plats. Men mamma och pappa tror att jag inte skulle orka åka in till Kulturama hela tiden. Just nu skulle jag inte tveka hahah! :D Gaaaah jag vill! x) Sen vill jag gå målarkurs också som har redan har skrivit hah. Men allt låter iallafall jättekul. :)

2009-12-08
 09:34:12

Länkad

Här <-- (i inlägget) är jag länkad, skoj va? :D

2009-12-07
 18:50:08

Mitt...

2009-12-07
 16:27:45

He will never give you up



Filmat av Ejke, det är en av hans små vänner.
2009-12-07
 12:22:45

Snåla jag

*Sms:ar med SaraS, jag är hemma sjuk, hon är i skolan*

SaraS: Nu går Elin på luciaträning helt ensam, ensam i den stora vida världen med tårar i ögonen.
Jag: Ge henne en puss från mig
*Funderar lite och börjar sedan på ett nytt sms*
Jag: Och en chokladbit. Men den får du bjuda på, jag tänker inte överdriva.

Jag känner mej riktigt generös idag. :D
2009-12-07
 10:22:47

Andra Advent



Emma Lina var så smart igår att hon råkade klicka på "spara som utkast" istället för "spara och publicera" igår när hon hade skrivit ett så fint andra advents inlägg.

Sitter just  nu och äter lussebullar och pepparkakor med julmust, kan det bli mer jul? x) Det kunde ju snöa. Vill ha snö!

Bra saker med Julen:

1. Lussebullar äger vanliga bullar.

2. "Hohoho" är kul att säga

3. Snöö!

4. Man får köpa koftor. I like koftor.

5. Julmusik och julfilmer! 

Dåliga saker med Julen:

1. All wb-snö. Halvsnö. Slask.

2. Vinterjackor. Det finns inga snygga. Har aldrig funnits snygga. Det kommer aldrig att finnas snygga.

3. Mössan - "The hair killer", detta gör att folk gnäller. TYST! Jag bryr mej inte om hur ert krafs på huvudet sitter.

4 Kalla händer + kalla fötter = Jag grinig (jag förstår att detta går strikt emot den förra punkten...)

5 Släckte någon ljuset? En solförmörkelse? Men nej, vinterhalvår.

2009-12-06
 18:26:19

<3


Her scent blazed in my throat and I was glad.
It was a pain that meant she was alive.
As long as I burned, she was safe.

-Edward, Midnight Sun

2009-12-06
 00:01:07

Favorit i repris

(Vet att inlägget är från förra bloggen, men är trött och fantasilös samtidigt som jag kände att jag behövde komma igång med bloggen lite.)

Fredag 4:e December:

Jag kan inte hjälpa det, fastän jag är sjuk och så, kan jag inte hjälpa att va glad. U wanna know whyy? Jo för jag hör julmusik och har pyntat hela mitt rum med julsaker, madicken är här, snart kommer pappa me sushi och jag kollar just nu på olika kurser på Kulturama! :D Jag VILL verkligen gå på gymnasium där, och då är de ju bra att ha gått där innan på kurser, de fattar ju alla. ;) Men de finns så många olika, sång i grupp, solo, streetdance, jazz, modern, klassisk balett, målarkurs, fotokurs, alltihopa vill jag gå på! Gaah va svårt. Och sedan när jag ska söka linje på kulturama då, shiiet va ja kommer va förvirrad. Danslinje, sånglinje, musikallinje eller konst&designlinje? XD Fast det tar jag senare, det blir mitt framtida problem. Nu är mitt problem vilka kurser jag ska gå. Inte mycket problem egentligen x). Men jag kan inte gå alla eftersom det är så mycket plugg och så. Fast det är egentligen slutbetygen som räknas. För på kulturama får man 10 p för alla G, 15 p för alla VG och 20 p för alla MVG. Och sen lägger dom till poäng utöver skolbetygen när dom ser hur man ritar / sjunger / dansar o.s.v beroende på vilken linje man går.
LÄNGTAR! :D

Det är föressten mitt första inlägg i december, superbloggare here i come... -.- x) Men iallafall! De ja tänkte säga var att jag har en chokladkalender i hello kitty style. That´s right, min chokladkalender har två söta hello kitty´s på sej. That´s right, min chokladkalender äger din.

Men nu ska jag gå till Ejke och Alex, kolla föressten in de här klippet som Ejke filmat, de e en av hans kompisar... x)

2009-12-05
 19:57:38

-


Bild på mej från oktober 09

Hej och välkomna till min eventuellt nya blogg.

(Det här är endast ett test för att se om jag förstår blogg.se bättre än blogspot.com där min blogg heter enligtems.blogspot.com)

Jag heter Emma Lina och är född 1995 vilket betyder att jag är 14 år. Fyller 15 år den 19 januari, vilket är snaart! <3 Jag älskar att dansa och sjunga de flesta stilar, läsa twilight och vara med vänner, familj och min hund Madicken. :D

Sidan kommer innehålla för många djupanalyser av Twilight (ni stackare som ännu ej läst böckerna kommer med största sannolikhet storkna) och stekspadar - känsliga läsare varnas. Jag borde också varna er såhär i juletid, jag är en "christmas addict".

Många varma hälsningar
/Mrs. Cullen